چهارمین روز هفته دولت در تاکستان گفته شد:خدمات سلامت عادلانه و در سطح وسیع به عموم ارائه شود

در آیین افتتاح خانه پزشک و طرح توسعه مرکز سلامت پناه آباد، بهمن طاهرخانی، نماینده مردم شهرستان تاکستان در مجلس شورای اسلامی، ضمن اظهار قدردانی از مدیر و کارکنان شبکه بهداشت
درمان تاکستان، خواستار توجه بیش از پیش مسؤولان به مسائل سلامت مردم شد همچنین افزود: به طور جدی  به دنبال رفع موانع باشند تا خدمات سلامت عادلانه برای رفاه همه مردم در بُعد وسیع ارائه شود و این امر با تلاش شبانه روزی و مداوم مردم و دولتمردان در سایه راهنمایی های مقام معظم رهبری امکان پذیر است.
دکتر جلال رحمانی مدیر شبکه بهداشت_درمان  تاکستان در پنجمین روز از هفته دولت ضمن تبریک این ایام  و عرض خیر مقدم یه مدعووین و مسئولین شهرستان بیان داشت : خانه پزشک و طرح توسعه مرکز خدمات جامع سلامت پناه آباد که در اسفندماه 94 ساختمان آن به متراژ250 متر (خانه پزشک 120 و طرح توسعه مرکز 132 متر مربع) کلنگ زنی شد و با هزینه بالغ بر سه میلیارد ریال ساخته و تجهیزشده، امروز افتتاح و به بهره برداری می رسد.
ایشان افزود: این مرکز جامع سلامت هم اکنون 6000 نفری از مردم را تحت پوشش دارد و خدمات بهداشتی ودرمانی که در اینجا ارائه می گردد عبارتند از خدمت به مادران باردار در زمینه تغذیه، سلامت روان قبل و بعد از بارداری، دومین فعالیت سلامت، ایمن سازی و واکسیناسیون گروه هدف می باشد، خدمت سلامت بعدی مراقبتهای اولیه برای تمام گروه های سنی و تشخیص فشار خون، دیابت و... هستند و این افراد به صورت دوره ای و رایگان مورد مراقبت قرار   می گیرند.
این آیین مورخ 5 شهریور 96 در حضور سیاوش طاهرخانی فرماندار تاکستان و جمعی از مسئولین شهرستان به مناسبت هفته دولت برگزار شد