افتتاح چهار طرح عمرانی در حوزه سلامت شهرستان تاکستان
روز هفتم شهریور 1396 با حضور سیاوش طاهرخانی، فرماندار شهرستان تاکستان و دکتر جلال رحمانی، مدیر شبکه بهداشت - درمان این شهرستان، چهار پروژه سلامت محور افتتاح شد.
دکتر رحمانی، در افتتاحیه پایگاه سلامت لوشکان، گفت: به برکت هفته دولت و همت همه دست اندر کاران، امروز در حوزه سلامت شهرستان، ساختمان های پایگاه های جامع سلامت لوشکان و شهری اسفرورین، پایگاه فوریت پزشکی اسفرورین و دو واحد خانه پزشک مرکز جامع سلامت اک افتتاح شد.
به گفته این مقام مسؤول، این پروژه ها در مجموع با هزینه تقریبی 10 میلیارد و 500 میلیون ریال و زیر بنای 935 متر مربع احداث و تجهیز شد.
دکتر رحمانی تصریح کرد: پایگاه سلامت لوشکان، توسط علی اسماعیلی، خیّر سلامت، احداث و تجهیز شده و با توجه به نیاز مردم منطقه و پی گیری های انجام شده در آینده به مرکز سلامت ارتقا خواهد یافت.
این مراسم با حضور مسؤولان شهرستان برگزار شد و در ادامه، لوح سپاس دکتر منوچهر مهرام، رییس دانشگاه علوم پزشکی قزوین به علی اسماعیلی، خیّر سلامت، اهدا شد