بهورز، مهمترین مفاهیم بهداشتی را به زبان ساده و ملموس بیان می کند
دکتر جلال رحمانی، مدیر شبکه بهداشت _ درمان شهرستان تاکستان در جشن بهورزی، بهورزان را به عنوان سربازان خط مقدم عرصه سلامت دانست و گفت: بهورزان از میان مردم انتخاب شده اند و با تلاش و کوشش در فراگیری مداوم و آموزش دادن روستائیان در دورترین نقاط، به مردم با تلاش شبانه روزی خدمت می کنند. وی ادامه داد که بهورزان، مهم ترین مفاهیم بهداشتی را به زبان خود مردم به شیوه ساده و ملموس توضیح می دهند و چهره روستا ها را دگرگون می کنند و سلامتی را برای آنان به ارمغان می آورند.
متولی سلامت شهرستان تاکستان عنوان کرد: به کارگیری بهورزان، نمونه بسیار مناسبی از روش های كم هزینه و پُرثمر در نظام سلامت است و رعایت موارد بهداشتی در سایه آموزش ها و مراقبت های ارائه شده توسط بهورزان، موجب کاهش هزینه های سرسام آور درمان و عوارض بعدی بیماری خواهد شد.

مردم از خدمات سلامت عادلانه برخوردار می شوند
مدیر شبکه بهداشت _ درمان شهرستان تاکستان بیان کرد: بهورزان با فراگیری مطالب بهداشتی در ارتقای شاخص های بهداشتی و ارایه خدمات بهداشتی لازم در دور افتاده ترین روستاها ایفای نقش می کنند و نه تنها موجب سلامت در این مکان ها می شوند، بلکه سلامت جامعه شهری را هم به ارمغان می آورند؛ زیرا بیماری در صورت عدم رعایت بهداشت و مراقبت نکردن، از مرز شهر و روستا خواهد گذشت و سلامت کل جامعه به مخاطره خواهد افتاد. ایشان افزود که در واقع، سلامتی کل جامعه به نوعی حاصل دسترنج بهورزان است.
دکتر رحمانی با بیان اینکه با تلاش خستگی ناپذیر بهورز در دور افتاده ترین نقاط، تمامی افراد به طور عادلانه از خدمات سلامت برخوردار می شوند؛ اظهار کرد: دست آوردهای نظام سلامت در زمینه کاهش میزان مرگ و میر مادران باردار، کاهش میزان مرگ و میر کودکان زیر پنج سال، افزایش پوشش زایمان ایمن، افزایش امید به زندگی و دیگر خدمات سلامت در دسترس تمام افراد جامعه قرار گرفته است.
این برنامه، روز 25 شهریور 96 به مناسبت روز بهورز با برنامه هایی مانند: اجرای مسابقه، موسیقی زنده و شعرخوانی برگزار شد و در پایان با اهدای هدیه، از بهورزان نمونه قدردانی شد