مشکلات بهداشت دهان، قابل پیشگیری است

1398/11/24 پنجشنبه

به گفته دکتر جلال رحمانی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان، بسیاری از مشکلات بهداشت دهان از جمله پوسیدگی دندان ها از سنین کودکی آغاز می‌شود که می‌توان با مراقبت های زودرس دندانی از آنها پیشگیری کرد.

وی اظهار کرد که سن 12 سالگی به پیشنهاد سازمان جهانی بهداشت، سن شاخص در سیاستگذاری برنامه پیشگیری در سلامت دهان است، زیرا در این سن، تمامی دندان ها، به جز دندان عقل، رویش یافته‌اند و در صورت از دست رفتن آنها، جایگزینی وجود ندارد، پس مراقبت از آنها در این سن اهمیت ویژه ای دارد.

سلامت دهانی خوب، بخشی اساسی از سلامت عمومی

دکتر رحمانی بیان کرد که سلامت دهانی خوب، بخشی اساسی از سلامت عمومی است؛ اگرچه بهره‌مندی از سلامت دهانی خوب، چیزی بیش از فقط داشتن دندان های سالم است.

بنا به اظهار مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان، بهداشت دهان و دندان، یک پیش‌نیاز برای سلامتی و یک جنبه اساسی برای بهداشت عمومی و رفاه است. دکتر رحمانی ادامه داد که علاوه بر این، با توجه به این که سلامت عمومی بدن با سلامت دهان و دندان رابطه مستقیم دارد، از این رو سلامت دهان و دندان اهمیت ویژه‌ای در حفظ و ارتقای سلامت افراد جامعه دارد.

وی این سخنان را روز 20 بهمن 98 همگام با نکوداشت دهه مبارک فجر در آیین افتتاح مرکز دندانپزشکی برای خدمت رسانی به تمامی دانش آموزان دختر و پسر زیر 12 سال مدارس تاکستان، در مدرسه شهید محرم این شهر بیان کرد و افزود: مقرر است در این مرکز کلیه خدمات دندانپزشکی به غیر عصب کشی به گروه هدف ارایه گردد