بهداشت، پدیده ای به هم پیوسته است

1399/6/20 پنجشنبه

دکتر جلال رحمانی، سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین در نشست اعضای مبارزه با کرونای شهرستان تاکستان تصریح کرد بهداشت، پدیده ای به هم پیوسته است؛ زیرا نمی‌توان بهداشت مدرسه را از بهداشت خانواده و سایر قسمت های بهداشت تفکیک کرد، پس بنابر این با تعامل بیش از پیش، بین نظام سلامت، مدارس، دانش آموزان و اولیای آنان و پی گیری رفتارهای دانش آموزان، آسیب ها در مقابل بیماری کرونا در سطح کلان جامعه و کل کشور به کمترین مقدار کاهش می یابد.

این نشست، روز 17 شهریور 99  برگزار شد و دکتر رحمانی گفت بخاطر انتشار ویروس کوید 19 و همه گیری بیماری کرونا وضعیت آموزشی امسال بسیار متفاوت است و نیازمند برنامه و استراتژی مناسب و مخصوص است.

وی هشدار داد که هیچ یک از افراد جامعه، حتی کودکان در برابر بیماری کرونا در امان نیستند؛ پس لازم است با تلاش و هماهنگی بین همه افراد شهرستان و  جدی گرفتن پروتکل‌ها و توصیه‌های بهداشتی و آموزش دادن افراد هدف، موقع بازگشایی مدارس، از بروز همه گیری بیماری کرونا جلوگیری شود.

حساس سازی و پای کار آمدن مردم بیماری را کاهش می دهد

مهندس بهزاد طاهری، فرماندار شهرستان تاکستان و رییس ستاد مبارزه با کرونای این شهرستان نیز در این نشست بیان کرد: با مدیریت و برنامه ریزی مدون دستگاه ها برای اجرای پروتکل های بهداشتی ارایه شده توسط ستاد کرونا و حساس سازی مردم برای پای کار آمدن آنان ابتلا به به بیماری ها از جمله کرونا کنترل می شود.

مهندس طاهری اظهار کرد: با توجه به تاثیر پذیری بیش از گذشته والدین از فرزندان، آموزش دانش آموزان در مدارس، می تواند موجب انتقال دانش از جمله دانش رفتار در برابر بیماری، به خانواده ها و آگاه سازی جامعه شود. وی ادامه داد که از این مهم می توان در کنترل بیماری کرونا که چالش بزرگی است بهره برد.

بیشترین آمار ابتلا مربوط به تماس افراد با فرد مبتلا و عدم زدن ماسک است

مهندس عسگر شریف زاده، رییس مرکز بهداشت شهرستان تاکستان هم ضمن ارایه آمار ابتلا به کرونا بیان کرد: با توجه به بررسی موارد ابتلا به کرونا در سطح شهرستان به این نکته پی می بریم که بیشترین آمار ابتلا مربوط به تماس افراد با فرد مبتلا و عدم استفاده از ماسک بوده است.

وی اظهار کرد: در بازگشایی مدارس که تبدیل به چالش شده است، برای جلوگیری از موج های بعدی بروز کرونا لزوما باید به رعایت فاصله گذاری اجتماعی بین دانش آموزان و معلمان، زدن ماسک در محیط مدرسه همچنین گندزدایی مناسب و موثر مدارس  توجه ویژه شود.