دکتر مجید ستوده سرپرست شبکه بهداشت و درمان تاکستان شد

1399/6/31 دوشنبه

دکتر پیمان نامدار، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی قزوین روز 27 شهریور 99 با صدور ابلاغی،دکتر مجید ستوده متخصص داخلی و رئیس بیمارستان شفای تاکستان را با حفظ سمت به عنوان سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان تاکستان منصوب و از خدمات دکتر جلال رحمانی مدیر سابق این شبکه تقدیر و تشکر کرد.

دکتر مجید ستوده، دانش آموخته دکترای پزشکی عمومی و تخصص داخلی از دانشگاه علوم پزشکی قزوین است که با راه اندازی بیمارستان شفای تاکستان، ریاست این بیمارستان را در کارنامه مدیریتی خود دارد.

روابط عمومی دانشگاه، ضمن تقدیر و تشکر از خدمات دکتر جلال رحمانی در مدیریت شبکه بهداشت و درمان تاکستان، با تبریک انتصاب دکتر مجید ستوده به عنوان سرپرست جدید این شبکه، برای ایشان و همکاران گرانقدر شبکه آرزوی توفیق و سلامتی دارد.